Parteneriat

Distribuie Pagina
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

WEST FOOTBALL ARENA General Manager ION POPA (Romania), Lider – TOP Turnee Internationale de Fotbal Juvenil din BULGARIA, a semnat un acord de parteneriat cu ACADEMIA de FOTBAL *SUPER STARS* General Manager (Bulgaria) din Orasul Plovdiv.

Acordul semnat,prevede susținerea proiectului de viitor si istoricul Turneului International de Fotbal pentru copii JUNIOR’S CUP din Bulgaria din Statiune ALBENA (litoralul Bulgaresc) respectiv Turneul International de Fotbal pentru Copii si Junior ATRIM SUPER STAR CUP din Orasul Plovdiv.

WEST FOOTBALL ARENA dezvoltă permanent, în Bulgaria, programe și inițiative care sprijină relația dintre educație – sport – sanatate – socializare si experienta.

Pentru noi, parteneriatul cu ACADEMIA SUPER STAR General Manager MIHAEL ANGELOV (Bulgaria) din Plovdiv este parte integrantă din strategia noastră la nivel național – international și ne permite să oferim micutilor fotbalisti oportunitatea de a accede la o carieră profesionista de TOP în fenomenul FOTBAL.”, a declarat ION POPA Manager General (România).

Turneul International ATRIM SUPER STAR CUP din Orasul Plovdiv a ajuns la trei(3) editii (in fiecare an,luna Aprilie) unde au participat Cluburi cu o istorie fotbalistica,fabuloasa,nationala si international dar si Scoli de Fotbal – Academii de Fotbal din Bulgaria.

Iinvitatii speciali la turneu au fost:

FC Internazionale Milano (Italia)

SK. Fenerbahçe Istambul (Turcia)

Acest turneu se desfasoara(in fiecare an, luna Aprilie) in sistemul EUROPA de VEST agreat de foarte multe tari cu un nivel fotbalistic foarte ridicat (vom reveni cu informatii despre viitorul proiect – prezentare si regulament),sper si vom reusi sa aducem si colaboratorii din Romania cu sprijinul firmei WEST FOOTBALL ARENA ,,Un nou inceput” – ,,O noua experienta’’

Succesul in a organiza evenimente sportive presupune pregatire, disciplina si multa munca(epuizare). Dar daca nu esti speriat de aceste lucruri, oportunitatile sunt mereu foarte mari.Orice invingator are cicatrici, cei care reusesc sunt putinii oameni care detin ambitia si vointa sa se dezvolte. Prin perseverenta, multi oameni ajung la succes cu proiecte care pareau sa fie destinate esecului (in urma cu 7 ani)

Cu respectION POPA & MIHAEL ANGELOV

Manager General ION POPA

Tel: (+40)724748242 , – office@west-football.com

www.west-football.com