Despre noi

Distribuie Pagina
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

World Elite Sport Top (WEST) – Football Arena s-a nascut din dorinta de a contribui la cresterea si dezvoltarea tinerei generatii de sportivi. Credem ca prin organizarea de evenimente sportive, generatia tanara are prilejul de a invata unii de la alti , de a schimba opinii, de a vedea cum alte cluburi din tari diferite se organizeaza, lucreaza si se antreneaza pentru a face performanta.

Participarea la evenimentele create de WEST Football Arena sunt benefice atat din prisma masurarii nivelului de pregatire al echipelor participante, cat si un bun prilej de a schimba informatii privind modalitatile de a creste nivelul fizic si tehnico-tactic care conduc la performanta tinerei generatii.

WEST Football Arena este mai mult un hobby decat o afacere, nascandu-se dintr-o pasiune pentru sport (fotbal), avand in vedere ca provenim dintr-o familie de sportivi, copiii nostri au practicat sau practica acest sport minunat numit fotbal.

Dorinta noastra este de a contribui intr-o mai mica sau mai mare masura la dezvoltarea acestui fenomen in randul noii generatii.